Regjistro Tani Domain Shqiptar

Për të filluar projektin tuaj online, thjesht zgjidhni dhe regjistroni domainin tuaj për vetëm €12.99

xmoze app

Mbrojtja e pranisë tuaj në internet nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

Pronësi Ligjore mbi Adresën

Garantuar nga Ligji dhe Shteti Shqiptar nëpërmjet Autoritetit të Komunikimeve Elektronike Postare

Proçedura Online

Proçesi i Regjistrimit dhe Menaxhimit të Adresës zhvillohet Tëresisht Online

Pagesë me Kartë

Mund të kryeni pagesën e porosisë me Credit apo Debit Card ose nëpërmjet PayPal

Përpara kërkimit dhe regjistrimit të një domain “.al” duhet të bëni kërkim në faqen web të Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Intelektuale (DPPI) në mënyrë që emri i domainit që kërkoni, të mos jetë markë/patentë/dizenjo industriale e regjistruar nga kjo drejtori. Emrat e markave, patentave dhe dizenjove industriale të miratuara nga institucioni përkatës, të cilat përkojnë saktësisht me emër domaini nën “.al”, përbëjnë emra të rezervuar për poseduesit e markës/patentës/dizenjos industriale të regjistruar.

Kujdes! Deklarimet e të dhënave të rreme apo paraqitja e dokumenteve të falsifikuara për regjistrim, përbëjnë krime të falsifikimit dhe/ose përdorimit të dokumenteve të falsifikuara, që parashikohen nga nenet 186, 189 ose 191 të Kodit Penal të Republikës së Shqipërisë.

Kujdes! Regjistruesi bie dakord se në rast se nuk e vendos në përdorim domainin .AL për një periudhë 1 (një) vjeçare nga data e regjistrimit/rinovimit, është dakort që domaini të kalojë në gjendje të lirë.

Çmimet e Domaineve

# Regjistrim Transferim Rinovim
.al €12.99 €0.00 €12.99
.com.al €12.99 €0.00 €12.99
.net.al €12.99 €0.00 €12.99
.org.al €12.99 €0.00 €12.99
.edu.al €12.99 €0.00 €12.99

WebHost Sh.p.k. është i regjistruar pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe që zbaton detyrimet dhe përcaktimet që rrjedhin nga Ligji Nr. 9887 datë 10.03.2008 Për mbrojtjen e të dhënave personale

Pse na duhet regjistrimi?

Domain-i është një pjesë e rëndësishme e adresës tuaj online. Domain-i i duhur, bën të mundur, që vizitorët t'ju gjejnë lehtë.

Ai është unik! Nëse ju keni regjistruar një domain, askush tjetër nuk mund të regjistrojë një domain të njëjtë, për sa kohë që ju vazhdoni ta rinovoni.

Regjistro

Çfarë mund të përfshi në Domain?

Email të personalizuar

Zgjidhni dhe mbroni emrin e domainit tuaj dhe shfrytëzoni fuqinë e emaileve të personalizuara: kartën tuaj të re të biznesit.

Faqe WordPress

Me hostimin e menaxhuar të WordPress, ju mund të përqendroheni në projektin tuaj pa u shqetësuar për asgjë tjetër.

Faqe Shitjesh Online

WooCommerce për faqet e tregtisë elektronike, e para-instaluar për të zhvilluar dhe rritur biznesin tuaj në internet.

Servera VPS

Këta serverë garantojnë performancë të lartë, falë teknologjisë së gjeneratës së fundit dhe lidhjes në nivel enterprise.

Çertifikate SSL

Një çertifikatë SSL e lidhur me domainin tuaj e bën më të sigurtë komunikimin me vizitorët e faqes suaj

Site Builder

Nuk keni nevojë për njohuri teknike për të krijuar faqen tuaj të internetit dhe për të bërë të njohur biznesin apo pasionet tuaja.

Personalizoni hapësirën tuaj të internetit

Zgjidhni emrin e faqes tuaj të internetit dhe regjistroni domenin duke lidhur një nga planet tona të Hostimit Cloud.

Hyni në panelin e kontrollit të faqes tuaj dhe zgjidhni aplikacionin për ta instaluar me Softaculous App Installer.

Konfiguro disa parametra dhe instalo. Aplikacioni juaj në hapësirën Cloud është gati për t'u përdorur.

Ofrojmë përvojën më të mirë me shërbimet tona.

Pyetjet tuaja, përgjigjet tona

Një domain është emri që identifikon pa mëdyshje një person, kompani ose organizatë në internet.

Në ditët e sotme, të qenit i pranishëm në rrjet me një faqe interneti është thelbësor për t'u bërë i njohur dhe për të gjetur klientë të rinj

Çmimi i domenit ndryshon në bazë të ofertave aktuale e cila fillon nga €12.99
Keni pyetje?Na Kontaktoni

Shfletoni blogun tonë për të ditur më shumë

Si të filloni një blog në 2022

Fillimi i një blogu mund të jetë më i thjeshtë nga sa mendoni. Brenda disa orësh, mund të kaloni ....

lexo më shumë

5 mënyra se si të fitoni të ardhura nga faqja juaj

Për shumicën e njerëzve, gjërat e para që vijnë në mendje kur mendojnë të fitojnë para nga një faqe...

lexo më shumë

Pse mbështetja vetëm në rrjetet sociale është gabim strategjik?

Faqet e internetit, blogs, rrjetet sociale: si ta bëni një strategji dixhitale efektive që nga fillimi...

lexo më shumë

Regjistroni adresën tuaj tani.

Regjistrimi i një domeni është thelbësor për ata që punojnë në internet.

Regjistro